Hoe je het perfecte Chocolate Slim lichaam

Gewicht verliezen vet verbranden oefeningen oefeningen belangrijkste bron van het lichaam de energie uit koolhydraten ( glucose, spier glycogeen ), dus de training van de eerste 20-30 minuten voor dit konijn. Dan kunnen we met effectieve vetverbranding workouts Chocolate Slim te doen, als het niet al te hoge hartslag, bijvoorbeeld hardlopen, stevig wandelen rond, kunnen we praten een beetje meer – meer dan 30 minuten van de oefening. Geleidelijk verhogen van tijd tot 50-60 minuten te bereiken.

Een goede voeding Chocolate Slim van de gewenste vorm

Chocolate SlimDaarna was het tijd voor onze organisatie om een voldoende hoeveelheid zuurstof die je kunt doen om vet te verbranden. Als in een week 3-5 keer, we doen deze oefening met het primaire metabolisme Chocolate Slim ook versneld. Vetverbranding sport: een lage intensiteit, aerobic, wandelen, rennen, klimmen, Fietsen, skiën, enz. de Target heart rate zone, hartslag : het hart van het resultaat. Duidelijk voelbaar bij de pols aan de binnenkant of de halsslagader als een oefening voor de vetverbranding reeds vermeld, is irrelevant opleiding, de hartslag op het werk. http://fit-conditie.nl/chocolate-slim-ervaringen-recensie-waar-te-koop-kruidvat-apotheek-kopen-prijs-nederland-forum/

Het is belangrijk om te weten dat het aantal pulsen is afhankelijk van de leeftijd, het lichaamsgewicht, de staat van de fitnessruimte en de huidige gezondheidstoestand en genetische factoren. Hieruit volgt dat elke persoon is anders, en zelfs in verschillende perioden of reageren op dezelfde belasting. Veel mensen in een groot interval in de beweging van de pols, bijvoorbeeld, een hartslag in rust van 55 slagen per minuut (BPM), de maximale hartslag is 190 slagen per minuut. In edzetlennél dit bereik kan worden, bijvoorbeeld 75 – 150 slagen per minuut. HR is het beste in de ochtend na het wakker worden wordt gemeten voordat je opstaat.

Gemiddeld 3-4 dagen is voldoende Chocolate Slim nauwkeurige gegevens. Max. de impuls om te voorkomen, we willen dat dit te worden beschouwd op de volgende manier: 220 – je leeftijd.( Trainer, bedoeld in de formule is ongeveer 80 %!) Vetverbranding hartslag doelzone, de maximale hartslag is 60-70%. Zoals deze: 220 – leeftijd x 0,65. Dit is de maximale hartslag van 65%. De ontwikkeling van het uithoudingsvermogen, de hartslag doelzone : de maximale hartslag is 80-90%. Zoals deze: 220 – leeftijd x 0.85.

Dit is het maximum. De hartslag van 85%. Permanente gewichtsverlies : de codering van het lichaam is een uitgebreid programma, geloof niet in een wonder gewichtsverlies behandeling. 10 kg gewichtsverlies in 3 weken – alleen chocolade : het is niet waar ! – kloppende riem op uw maag TV kijken en snacks : dat is het niet. 10 kg gewichtsverlies van zalf : niet waar ! en we kunnen nog steeds de regel. Opgemerkt moet worden dat blijvend gewichtsverlies alleen veranderingen in levensstijl levensstijl die u kunt bereiken ! – Honger en strenge diëten, in plaats van dagelijkse ötszöri eten. Het is een soepele, snelle verbranding stimuleert het lichaam.

Permanent Chocolate Slim is een uitgebreid programma

Chocolate SlimNiet verminderen uw dagelijkse hoeveelheid calorieën, de fundamentele waarden lager metabolisme! Het gaat over vrouwen. 1300kcal. Indien minder, ik ben er zeker van dat de sokken in uw organisatie Chocolate Slim en uitvoeren van het effect yo-yo! – Ongeveer 1500 – 1600 calorieën vijf maaltijden per dag verdeeld is in perfecte staat en is waargenomen in de lange termijn. – Minus 200 tot 400 calorieën, soms 3-5 keer per week conditietraining , vetverbranding training. Maar belangrijker nog, regelmatig sporten versnelt de stofwisseling ! – Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels: groente, fruit, granen, volkoren bladerdeeg bloem.

Dit is een hoge waarde laden, en vezels, vetten, te sluiten en snel dat ze legen hun lichaam. – Het versterken van de spieren! Het onderhoud van de spiermassa meer calorieën, zelfs in rust, die zo vet. – Wees niet ongeduldig. Codering lichaam, stofwisseling sterk te versnellen tijdrovend. – Een nieuwe manier van leven, ons welzijn, positieve invloed op onze gezondheid. Daarom, dit is niet een 3 weken durende project, maar voor het leven! Alle acute, lange-termijn methode falen kan niet oordelen! – Extremen te vermijden.

Nieuwe manier vet gewicht voor een perfect lichaam Harde botten. Voor alle hormonen Chocolate Slim verantwoordelijk. Genen, ik ben het slachtoffer, zodat het extra gewicht dragen. Ring a bell? Onze lichaamssamenstelling, de goede werking van ons lichaam prehistorische jagers en verzamelaars uit die tijd, is er niets veranderd. Het lichaam is 70 biljoen cellen van het vrouwelijk lichaam is 21,4 miljard vetcellen, die staan te wachten voor u om te voeden, ik ben tot u te komen, net als honderden en duizenden jaren geleden.

De organisatie is van mening dat de ontwikkeling van de wereld, omdat het programma blijft onveranderd: elke gram vet, dat is niet direct gebruikt, moet u deze bewaren in moeilijke tijden. En Ja, het vet zal niet bouwen, maar de verdikt, vooral in de buikstreek, dijen en billen. Puur “goed” vet, onderzoekers op het gebied van voedsel in de vele dingen die ik niet eens, maar als dit zo is, gelijk als het vet, vet. Maar niet iedereen en niet in alle gevallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *